Lisa Marcella Forman,

nice to meet!

Waar ik ECHT gelukkig van word is wanneer ik mij bezig kan houden met beeld. Wanneer ik met iemand praat over business ideeën, wordt het in mijn hoofd vertaald naar beeld. Ik kan dan ook vaak niet wachten om mijn camera en laptop erbij te pakken en dit uit te werken.

De beste keuze ooit

Toen ik na mijn mavo diploma een opleiding moest kiezen, koos ik voor de opleiding fotografie. Of ik naar andere opleidingen had gekeken? Nee. Iemand had mij een keer verteld dat ik moest kiezen wat ik leuk vind en wat ik elke dag zou willen doen. Ik was 16 jaar en het was voor mij heel simpel: ik vind fotografie leuk, dus dat ga ik doen. En zo had ik mij ingeschreven voor de opleiding fotografie op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Ik heb daar de beste tijd van mijn leven gehad. Ik weet dat ik pas 21 jaar ben en nog een heel leven voor mij heb. Maar deze 3 jarige studie heeft mij laten zien dat dit de beste keuze ooit was.

Ik was heel de dag omringt met mensen die allemaal gepassioneerd waren over fotografie. Heel de dag mocht ik me bezig houden met hoe ik objecten en verhalen kon vast leggen met mijn camera. Daarnaast leerde ik alle ins en outs van mijn camera en dat je nooit ‘alleen’ een foto maakte.

 

Daarnaast liep ik een geweldige stage waar ik mij bezig mocht houden met nog iets waar ik helemaal gek van ben: Fashion. Tijdens deze stage heb ik mij een jaar lang bezig gehouden met product fotografie, fotoshoots met modellen en grafisch ontwerpen.

 

Tijdens deze stage ben ik erachter gekomen dat ik het ondernemerschap heel leuk vind. Ik vond het geweldig om te zien dat de onderneemster heel hard werkte voor iets wat zij zo leuk vond, dat het soms niet als werk voelde. Nadat ik mijn diploma binnen had heb ik mij ingeschreven voor de opleiding Ondernemerschap & Retail management.

Waarom ga ik niet keihard werken voor mezelf?

Voor mij is hard werken geen probleem, zeker niet als het iets is waar ik helemaal weg van ben. Ik werkte heel hard bij mijn bijbaan in de horeca. Maar opeens viel bij mij het kwartje. “Waarom ga ik niet keihard werken voor mezelf? Voor iets dat mij ECHT gelukkig maakt?”

 

Waar ik dus ECHT gelukkig van word is wanneer ik mij bezig kan houden met beeld. Samen met jou gaan we kijken naar wat jij of jouw merk wilt uitstralen.

 

Wat is de missie en de visie van jouw merk? En welk imago wil jij dat jouw merk uitstraalt?

Samen met jou kan ik aan de

slag gaan met

  • Jouw Social Media kanalen perfect laten aansluiten op jij wilt uitstralen met jouw merk

  • Professionele fotografie van (zakelijke) portretten tot product fotografie